Отримали гуманітарну допомогу для потреб багатопрофільної лікарні

  • 563

Благодійний Фонд «Сила надії» за сприяння Золотоніської військової районної адміністрації 10 листопада цього року передав  КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради благодійну допомогу з Бельгії. Дана допомога надійшла до Золотоніського району за сприяння бельгійського бізнесмена Тома Ван Гоі, що господарює на частині земель району.

При передачі медичного обладнання та виробів медичного призначення були присутні голова Золотоніської військової районної адміністрації Ірина Тернова, керівник Благодійного Фонду «Сила надії» Надія Гребенюк, медичний директор КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Вячеслав Пилипенко та представник бельгійської сторони.

 КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня Драбівської селищної ради» отримала на безоплатній основі для стаціонарних пацієнтів, зокрема, паліативних хворих: дефібрилятор, УЗД-апарат, крісла для загального призначення,   підліжкові туалетні бокси,  молоковідсмоктувачі , металеві корзини і кошики,  витратні медичні матеріали і допоміжні засоби, захисні медичні комбінезони,  засоби догляду за підлогою та миючі засоби.

Отримана гуманітарна допомога буде використовуватись за призначенням та покращить стан медичного обслуговування  жителів нашої громади.