Депутати працювали над питаннями порядку денного сесії

  • 488

Цей тиждень для депутатів Драбівської селищної ради розпочався підготовкою до 27 чергової сесії селищної ради.

У період з 14 по 16 листопада проведено засідання  постійних комісій селищної ради, на яких опрацьовано 33  питання порядку денного сесії.

Комісією з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту підтримано проєкти рішень про передачу в оперативне управління окремо визначеного майна та включення об’єктів нерухомого майна до Переліків першого та другого типів об’єктів комунальної власності селищної ради.

Комісія з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою розглянула питання, які стосувалися надання  дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва, передачі в тимчасове користування на умовах оренди; про внесення змін до договорів оренди землі.

Плідною була робота комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, де народні обранці обговорили зміни до бюджету Драбівської територіальної громади на 2022 рік, Програми соціального, економічного та культурного розвитку Драбівської селищної територіальної громади за 2022 рік, Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня», підтримали програму селищної ради «Шкільний автобус на 2022-2025 роки».  

Комісія селищної ради з соціальних та гуманітарних питань схвалили низку рішень щодо продовження дії програм на 2023 – 2025 роки, які забезпечать соціальний та культурний розвиток жителів громади.

Після обговорення депутати рекомендували профільні питання, із внесеними змінами та доповненнями, до розгляду на черговій 27 сесії, проведення якої заплановано на 18 листопада 2022 року.  

Фото без опису