18 листопада 2022 року відбулася 27 чергова сесія селищної ради

  • 584

 

    Фото без опису   Сьогодні, 18 листопада 2022 року, під головуванням секретаря Драбівського селищної ради Олександра Мірошника відбулася чергова 27 сесія селищної ради  восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 19 депутатів селищної ради, керівники структурних підрозділів виконавчих органів та комунальних установ селищної ради та громадськість. 

Перш ніж приступити до розгляду  питань порядку денного сесії, присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

  В переддень Дня працівників сільського господарства секретар селищної ради Олександр МІРОШНИК  подякував всім аграріям за соціальне партнерство, вагому підтримку  у вирішенні актуальних питань життєдіяльності нашої громади,  зазначив, що їх праця є особливо важливою і одночасно важкою в умовах воєнного стану, від якої сьогодні залежить продовольча безпека  всієї країни та з нагоди свята вручив нагороди:

  За вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу регіону, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю

Почесну грамоту Черкаської обласної ради та Подяку Золотоніської районної військової адміністрації САМОЙЛЕНКУ Леоніду Володимировичу, голові фермерського господарства «АГРОСТАР».

 За самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі сільського господарства, особистий внесок у допомогу Збройним силам України Подяку Золотоніської районної військової адміністрації:

   БЕНЕДІ Олександру Васильовичу, голові  фермерського господарства

«Терещенко»;

  ШПАКУ Роману Григоровичу, директору Товариства з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія» регіон «Південний»;

   ЗІНЧЕНКУ Івану Івановичу, директору приватного підприємства «Едельвейс».

 На порядок денний пленарного засідання винесено 33 питання, які були попередньо розглянуті членами постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії ради.

Депутатами було затверджено ряд внесених змін до рішень сесії селищної ради, зокрема, зміни до бюджету Драбівської територіальної громади на 2022 рік, Програми соціального, економічного та культурного розвитку Драбівської селищної територіальної громади за 2022 рік, Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня. Прийнято програми «Шкільний автобус на 2022-2025 роки», про фінансову підтримку військової частини А 1402 на 2022-2023 роки та  продовжено дію програм на 2023 – 2025 роки.

У ході сесії  розглянуто ряд проектів рішень, які стосуються  комунальної власності,  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виготовлення технічної документації із землеустрою та внесено зміни до діючих договорів оренди землі.

В результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

Детальніше ознайомитися з рішенням можна на сайті селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».