Драбівську громаду відвідав народний депутат України Олег Арсенюк

  • 497

               Фото без опису

             19 листопада 2022 року в рамках робочої поїздки Драбівську громаду відвідав народний депутат України Олег Арсенюк.

            Разом із селищним головою Світланою Орел  народний депутат провів зустріч з директорами малокомплектних шкіл громади та передали їм бокси з  шкільним приладдям «Школа у боксі». На зустрічі обговорили питання співпраці та матеріальної підтримки закладів освіти громади.

          Потім Світлана Орел та Олег Арсенюк відвідали гуртожиток КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня», де з квітня поточного року  проживають внутрішньо переміщені особи із Донецької, Луганської та Харківської областей, а також завітали до родини Ставрієцьких із Донецької області, яку прихистили небайдужі драбів’яни.

          Основне у розмові – умови проживання та проблемні питання внутрішньо переміщених осіб, забезпечення права на отримання державних допомог і пільг, отримання медичних, освітніх та соціальних послуг.

              Кожній родині було вручено продуктові набори та комплекти зимового одягу та взуття для діток 7-12 років.

          Також сьогодні Олег Арсенюк разом з начальником служби у справах дітей селищної ради Лесею Гайдай відвідав 2 дитячі будинки сімейного типу у с.Золотоношка та с.Нехайки, де виховується 12 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Народний депутат передав сім’ям комплекти зимового одягу та набори гуманітарної допомоги, поспілкувався з дітьми та батьками-вихователями.

               Драбівська громада щиро вдячна Олегу Арсенюку за постійну підтримку і співпрацю.