Проведено заходи до Дня Гідності і Свободи

  • 960

             

 

 

Фото без опису

 

        21 листопада 2022 року з нагоди Дня Гідності і Свободи України відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку борцям за Єдність і Незалежність України за участю керівництва селищної ради. 

        Цього дня ми вшанували патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

      У ході заходу згадали загиблих героїв, хто віддав свої життя за волю і незалежність нашої країни хвилиною мовчання.

Фото без опису

 

         З метою національно-патріотичного виховання 18 листопада в дитячій бібліотеці розгорнуто книжкову виставку «Україна - країна нескорених». На виставці експоновано видання відповідної тематики українських авторів, що розповідають про героїв і перебіг Революції Гідності, яка пробудила у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі.

      Ми мусимо пам’ятати про цих мужніх людей, робити все можливе, щоб подвиг героїв не був марним. Будьмо гідними пам’яті наших Героїв! Завдяки нашій згуртованості, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості над нашою Батьківщиною запанує мирне небо!