Проведення акцій на території громади триває!

  • 651

Проведення акцій на території громади триває!

 

Щороку, за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я,  1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день започатковано у 1988 році, він покликаний підвищити поінформованість щодо ВІЛ/СНІДу та привернути увагу суспільства до порушень прав і свобод людини, які мають ВІЛ-статус.

У цей день в усьому світі відбуваються різноманітні соціальні акції, спрямовані на інформування про небезпеку хвороби, шляхи її поширення, симптоми, особливості лікування.

Сьогодні, 01.12.2022 року фахівці із соціальної роботи та завідувач відділення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради провели вуличну акцію, присвячену Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Метою заходу було привернення уваги населення громади до важливості профілактики та своєчасної діагностики ВІЛ-інфекції, а також підтримка людей, які живуть з ВІЛ.

У ході заходу працівниками соціальної сфери було розповсюджено  45 листівок відповідного змісту серед жителів та гостей Драбівської ТГ.

Крім того, фахівцями із соціальної роботи було здійснено виїзди до Митлашівського та Перервинцівського старостинських округів з метою проведення відео-лекторіїв з елементами бесіди на тему: «Скажемо насильству Ні!» серед учнівської молоді та профілактичних бесід щодо запобігання домашньому насильству в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах в рамках акції «16 днів проти насильства».

Соціальною роботою охоплено 63 учні закладів загальної середньої освіти та 6 сімей, які виховують 14 дітей означених старостинських округів, роздано буклети та листівки відповідної тематики. 

Фото без опису