Проведено  фестиваль творчості для  дітей  з інвалідністю "Повір у себе"

  • 330

 Діти — найцінніше в нашому житті, вони — наша опора, наше майбутнє. І дорослі мають пам'ятати, що саме батьки повинні відкривати  дорогу своїм дітям в життя,  тим більше, коли це стосується дітей з інвалідністю. Саме за участі таких дітей в комунальному закладі "Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради Золотоніського району Черкаської області вже  другий  рік поспіль проходить фестиваль творчості дітей з  інвалідністю «Повір у себе», приурочений до  Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Головною метою фестивалю є виявлення та підтримка творчого надбання дітей, допомога їм самореалізуватися, подолати ізольованість та привернути увагу громадськості до проблем дітей цієї категорії. 

Захід проведено комунальним закладом "Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради 2 грудня  поточного року спільно з Центром дитячої та юнацької творчості Драбівської селищної ради для 16 талановитих дітей з інвалідністю з селища Драбів, Драбове-Барятинського, Перервинцівського Нехайківського, Митлашівського, Золотоношківського, Михайлівського старостинських округів  Драбівської територіальної громади.

Юні учасники мали змогу демонструвати свою майстерність у вокалі, декоративно - прикладному та художньому мистецтві, пропонували до огляду свої неповторні творчі роботи різнобарвних видів та стилів.

Учасники фестивалю переглянули виступ творчих колективів, які демонстрували дітям свої творчі надбання, оптимізм та впевненість, душевність та відкритість, від чого глядачі отримали багато позитивних емоцій, відчуття радості та бажання продовжувати свою творчу, захоплюючу справу.

З вітальним словом до батьків та дітей звернулася голова Драбівської територіальної громади Світлана Орел, яка побажала учасникам фестивалю творчих здобутків, натхнення, здійснення мрій та вручила учасникам фестивалю подяки, подарунки та солодощі.

Фото без опису