В громаді відбувся захід «Асамблея збирає друзів»

  • 138

Напередодні Міжнародного дня інвалідів, 2 грудня 2022 року, у приміщенні Центру громадських організацій Драбівської селищної ради відбувся захід до Міжнародного Дня людей з інвалідністю «Асамблея збирає друзів».

Фото без опису

Тепло і гостинно зустріла спілчан голова громадської організації «Асамблея інвалідів Драбівщини» Ольга СОТНИК, привітала всіх, хто з радістю поспішав на зустріч. Принагідно поінформувала про роботу організації протягом поточного року, озвучила проблеми, які самотужки не вдалося вирішити, подякувала органам місцевого самоврядування за фінансову підтримку, а громадським організаціям - за тісну співпрацю і взаємовиручку у вирішенні питань щодо соціального захисту людей з обмеженими можливостями.

До привітань долучилася Драбівський селищний голова Світлана ОРЕЛ, яка подякувала всім присутнім за активну життєву позицію та вручила Почесні грамоти найактивнішим членам організації - Олегу ПОТАПЕНКУ, Людмилі РАДЧЕНКО, Наталії ТИТАРЕНКО.

Фото без опису

Про роботу відділу соціального захисту та охорони здоров‘я щодо соціального захисту та вирішення проблемних питань осіб з інвалідністю поінформувала головний спеціаліст Наталія ЧЕРНЕНКО.

Гарного настрою додали солісти Драбівського Центру культури і дозвілля, яким гаряче аплодували присутні. Приємним сюрпризом для кожного члена спілки були «Пакунки підтримки», які придбали за сприяння селищного голови Світлани ОРЕЛ, голови профкому працівників освіти Любові БУТ, учнів Драбівського НВК.

Фото без опису

Дякуємо за турботу! Миру і перемоги всім!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису