Відбувся захід до Дня Збройних сил України

  • 196

 6 грудня – це значуща дата, яка об’єднує серця мільйонів українців, адже в ній втілюються дуже важливі поняття такі як, мужність, вірність, героїзм, військова честь, сила, впевненість, надійність, шляхетність. День Збройних сил України – це свято всіх нас, бо всі ми, українці, є причетними до наших збройних сил, адже ми любимо Вітчизну і зобов’язані захищати її. У цей нелегкий для України час Українська арміє є її захистом і опорою.

 З нагоди цього дня в Драбівській селищній раді проведено урочистий захід, участь в якому взяли працівники другого відділу Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, працівники закладів селищної ради. З метою патріотичного виховання учнівської молоді та розширення знань про Збройні сили України участь у заході взяли учні старших класів Драбівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназії ім. С.В.Васильченка.

З вітальним словом до військовослужбовців звернулась селищний голова Світлана Орел та вручила відзнаки селищної ради з нагоди свята. Начальник другого відділу Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євген Тютюнник також подякував селищному голові за співпрацю та підтримку.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять земляків, які віддали свої життя виборюючи мирне життя нашої країни.

Довершили насичений святковий день працівники Центру культури і дозвілля селищної ради патріотичними номерами художньої самодіяльності.