ПРО ГОЛОВНЕ В ГРОМАДІ ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

  • 580

        Фото без опису

2022 рік у Драбівській громаді завершився приємними подіями:

  • За ініціативи селищного голови Світлани Орел встановлено генератор для забезпечення резервного освітлення в укритті Драбівського НВК, а  садочок «Сонечко» у с.Михайлівка облаштовано генератором для безперебійної роботи котельні.
  • Завдяки тісної співпраці та постійної підтримки Черкаської обласної військової адміністрації, Департаменту освіти і науки, благодійних організацій Драбівська громада отримали ноутбуки та комплекти освітніх матеріалів ЮНІСЕФ «Ранній розвиток дитини». 31 ноутбук було вручено учителям 5 закладів загальної середньої освіти, працюючим у дистанційній та змішаній формі, у тому числі тим, які навчають дітей ВПО. Комплекти від ЮНІСЕФ «Ранній розвиток дитини» було вручено 8 закладам дошкільної освіти та Інклюзивно-ресурсному центру Драбівської селищної ради.
  • Дякуючи підтримці   Дніпровської конференції Церкви  адвентистів сьомого дня (м.Черкаси), інверторний генератор  Bass Polska BP-5047  3800Вт  вартістю 36 000,00 грн. був переданий прихистку для внутрішньо переміщених осіб, який діє на базі гуртожитку КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня», аби люди могли використовувати його для задоволення свої базових потреб;
  • За сприяння Черкаської обласної військової адміністрації та за підтримки Фонду "МХП-Громаді" наша громада отримала телекомунікаційне обладнання STARLINK, що дасть можливість підсилити пункт Незламності, а саме забезпечити безперебійним інтернет зв‘язком.
  • За сприяння депутата Черкаської обласної ради Григорія Плічка здійснено мрію учнів 5-го класу НУШ Білоусівської ЗОШ I-III ст. До новорічних свят діти отримали новенький телевізор. Від громади щиро дякуємо Григорію Івановичу, що не дивлячись на тяжкий для України час, він продовжує творити добро та перейматись проблемами громади, створює для дітей атмосферу свята.

Драбівська громада щиро дякує усім, хто був з нами у 2022 році  та  сподівається на підтримку та співпрацю у переможному 2023 році!