Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 250

           Фото без опису

          Сьогодні, 12  січня, відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом селищного голови Світлани Орел. На порядок денний винесено 23 питання.

Перед присутніми прозвітували про свою роботу в 2022 році керівники комунальних закладів  селищної ради, зокрема   Центру надання соціальних послуг, Центру професійного розвитку педагогічних працівників,  Інклюзивно-ресурсного центру, дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни», фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос».

Виконавчий комітет обговорив та схвалив зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки та до бюджету Драбівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Підведено підсумки роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті селищної ради у 2022 році.

Прийнято рішення про надання  базових соціальних послуг окремим категоріям громадян, сім’ям, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах за рахунок бюджетних коштів та затверджено тарифи на платні соціальні послуги догляду вдома та натуральної допомоги.

 Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет були питання, що стосуються захисту прав дітей, надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, комунальної власності та житлово-комунального господарства.

          В ході засідання було розглянуто ряд інших питань та підтримано їх.

          Рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.