В громаді вшанували обдарованих дітей

  • 1373

Фото без опису

 

13 січня 2023 року у приміщенні бібліотеки Центру культури та дозвілля Драбівської селищної ради відбувся урочистий захід – Свято вшанування обдарованих дітей, на якому учні та вихованці закладів освіти, культури, спорту нашої громади були відзначені сертифікатами на отримання щомісячної стипендії за високі досягнення у навчанні та позашкільній діяльності, перемоги в обласних, Всеукраїнських, Міжнародних інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсах і змаганнях.

Сертифікати на отримання щомісячної стипендії та новорічні подарунки були вручені  селищним головою Світланою Орел, депутатом обласної ради Григорієм Плічком, депутатом Драбівської селищної ради, учасником бойових дій Анатолієм Пузиком.

В урочистому заході взяли участь учні Закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с. Бойківщина (Носенко Надія, Шмалюх Іван, Дмитренко Катерина, Носенко Валентина, Назаренко Сергій), які під час новорічних свят наколядували 10 000 гривень та передали їх для потреб Збройних Сил України. Селищний голова висловила дітям щиру вдячність за проявлену ініціативу. Всі діти отримали цінні подарунки та Державний Прапор України з підписом  учасника бойових дій на Сході України Анатолія Пузика.