Контроль за наданням соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги – запорука якісної та вчасної допомоги отримувачам послуг

  • 124

 

 

Фото без опису

 

26 січня 2023 року працівниками КЗ «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради з метою контролю за якістю надання соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги жителям Драбівської територіальної громади здійснено перевірку надання послуг у смт Драбів.

Соціальними робітниками Ситник Ольгою Григорівною та Несват Іриною Іванівною обслуговується 22 жителі селища.

На час перевірки працівники знаходилися на робочих місцях. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Соціальні робітники забезпечують обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачують комунальні послуги, забезпечують занесення води, надають допомогу в оформленні субсидій на квартирну плату і комунальні послуги та надають інші послуги, передбачені індивідуальним планом. 

Працівники відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно, з повагою ставляться до підопічних, морально підтримують, завжди знаходять спільну мову з ними, допомагають поратися по господарству.

Фото без опису

Скарг та зауважень щодо роботи соціальних робітників не було.

Додатково перевіркою уточнювався стан готовності громадян, що знаходяться на обслуговуванні, до опалювального періоду, наявність у них альтернативних джерел обігріву на випадок відсутності газу та світла.

Фото без опису

Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальними робітниками, всебічну підтримку та розуміння проблем осіб похилого віку.