Відбулася зустріч керівників освітніх закладів громади із фахівцями Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області

  • 233

 

25 січня 2023 року для керівників освітніх закладів громади проведено зустрічі  з фахівцями Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області – начальником відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування Чмиговою Оленою Олександрівною та заступником начальника відділу інституційного аудиту Скворцовою Євгенією Іванівною.

Заходи проходили  у двох локаціях: у Центрі розвитку дитини «Сонечко» смт Драбів  – для директорів закладів дошкільної освіти з проблеми "Використання  інструментів оцінювання  освітніх процесів у закладі  дошкільної освіти" (спікер Євгенія Скворцова) та у малому залі засідань Драбівської селищної ради з проблеми "Самооцінювання якості освітньої діяльності закладу освіти" (спікер Олена Чмигова) -  для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти.

Під час зустрічі учасники ознайомилися з особливостями функціонування компонентів внутрішньої системи якості освіти в освітніх закладах.

Висловлюємо щирі слова вдячності нашим гостям за змістовно проведену зустріч, надані рекомендації та підтримку. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю щодо питань розбудови внутрішньої системи якості освіти в освітніх  закладах територіальної громади.