Відбувся дитячий турнір з міні-футболу

  • 480

 Фото без опису

28 січня у спортивному комплексі Центру культури і дозвілля Драбівської селищної ради відбувся дитячий турнір з міні-футболу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл на призи депутата Черкаської обласної ради Григорія Плічка.

У турнірі брали участь вихованці ДЮСШ Драбів, ДЮСШ Чорнобай, ДЮСШ Канів, ДЮСШ Яготин 2006-2007 років народження і молодші.

Жага до перемоги та азарт панували під час турніру. Тож за результатами матчів, чемпіонами турніру стали спортсмени з ДЮСШ Яготин, срібло дісталося ДЮСШ Драбів, бронзовим призером турніру стала ДЮСШ Канів, четверте місце посіла команда ДЮСШ Чорнобай.

Не забули і про кращих гравців чемпіонату. У номінації "Кращий гравець" нагороджений Саюн Дмитро, ДЮСШ Яготин; "Кращий бомбардир" - Євтушевський Ігор, ДЮСШ Драбів; "Кращий нападник" - Цимбал Іван, ДЮСШ Канів, а "Кращим воротарем" обрано Марініна Єфімія, ДЮСШ Чорнобай.

Церемонію нагородження спортсменів провів депутат Черкаської обласної ради Григорій Плічко, який привітав учасників з хорошою грою і відзначив, що проведення таких змагань сприяє як популяризації футболу серед дітей, так і виявленню нових талантів, а талановиті діти це успішне майбутнє нашої країни.

Щиро дякуємо Григорію Івановичу за підтримку дитячого спорту в Драбівській громаді.