До уваги воїнів-інтернаціоналістів, які зареєстровані і проживають на території Драбівської громади!

  • 213

      Фото без опису

        Селищною  комплексною  Програмою  соціального захисту населення «Турбота»  на 2023-2025 роки  передбачено виплату у 2023 році одноразової грошової  допомоги  воїнам-інтернаціоналістам з нагоди Дня вшанування  учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ  колишнього СРСР з Афганістану.

   Виплата допомоги буде здійснюватися на підставі даних, занесених до ЄДАРП (єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги).

     Просимо учасників бойових дій на території інших держав, за необхідності, уточнити свої дані у ЄДАРП, звернувшись  до управління соціального захисту населення Золотоніської районної державної адміністрації (смт Драбів, вул. Центральна, 65) та надавши відповідну інформацію відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради  (смт Драбів,  вул. Центральна, 69, каб. 205).

      Додаткову інформацію можна отримати у старостатах, або у відділі соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради  за контактним тел. 0631138756.