У боях за Україну загинув захисник із Драбова

  • 665

Фото без опису

 

          Кожна трагічна звістка з фронту все більшим болем відгукується у наших серцях…

         Знову Драбівщина зазнала непоправної втрати – у важких боях з російськими окупантами загинув ще один Герой, наш земляк із Драбова БИЧОК Сергій Олександрович.

Сергію було лише 29 років, попереду ще ціле життя, але, на жаль, ненависна війна з росією забрала його.

         Народився і виріс Сергій в Драбові. У 2010 році закінчив школу, а у 2011 здобув спеціальність слюсара з ремонту автомобілів в центрі підготовки військовослужбовців.

         Він щиро любив життя, любив футбол. Ще під час навчання в школі неодноразово ставав переможцем районних та обласних турнірів з футболу. Дворазовий володар кубку Драбівського району в складі футбольного клубу «Михайлівка».   

         Сергій був  добрим та надійним другом, вірним сином нашої України. З першого дня збройної агресії росії проти України, він не вагаючись став на її захист. І у наших споминах він  назавжди залишиться відважним Героєм та прикладом для майбутніх поколінь.

         Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки. 

     Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Сергія Олександровича. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

       Кожен житель Драбівської громади з вдячністю схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом ГЕРОЯ-ЗАХИСНИКА.   

         Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної  людини, та нехай добрий, світлий спомин про Сергія стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

         Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Вічна слава і пам’ять Сергію!

Вічна слава і пам’ять усім полеглим Героям!

Слава  Україні!