Відбулася робоча нарада

  • 243

 Сьогодні, 28 лютого, під головуванням селищного голови Світлани ОРЕЛ, за участі заступника селищного голови, поліцейського офіцера Драбівської територіальної громади Юрія Мурашко, старост, діловодів та начальників відділів, управлінь виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради відбулася робоча нарада, на якій розглянуто ряд важливих питань  з різних сфер життєдіяльності громади.

Відбулося обговорення інформації Світлани Сухини, начальника загального відділу виконавчого апарату селищної ради про повноваження старости та його участь у роботі виконавчого комітету селищної ради, дисциплінарну відповідальність за порушення  виконавської дисципліни, де селищний голова Світлана Орел наголосила на свідомому і відповідальному ставленні до виконання тих завдань, які щодня постають перед селищною радою і виконавчим комітетом.

Володимир Кутовий, начальник відділу  комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату селищної ради поінформував присутніх про початок проведення весняних робіт з благоустрою населених пунктів громади та зазначив, що всі мають взяти активну участь у забезпеченні належного санітарного стану своєї території.

        Учасники наради заслухали інформацію Світлани Шемігон, начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету селищної ради про порядок роботи та наповнення Реєстру Драбівської  територіальної громади  в умовах воєнного стану.

Обговорено окремі питання, що стосуються соціального захисту населення  громади. Важливим та на контролі залишається питання про раннє виявлення осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують надання соціальних послуг. Про це говорила Жанна Гордієнко, директор комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» селищної ради. В ході обговорення даного питання, селищний голова Світлана Орел зауважила, що лише злагоджена робота старост, діловодів та працівників селищної ради дасть позитивні результати.

Мова також йшла про порядок обліку громадян, які обробляють земельні частки (паї) одноосібно, видалення дерев у межах населених пунктів та за межами у полезахисних лісових смугах,  своєчасність сплати земельного податку за 2022 рік. Про це інформувала Галина Рибка, начальник відділу земельних відносин та екології виконавчого апарату селищної ради.

По завершенню розгляду питань порядку денного присутні заслухали інформацію Юрія Твердохліба, начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого  апарату селищної ради, який ознайомив присутніх з порядком ведення військового обліку на території Драбівської територіальної громади.

Підсумовуючи обговорені питання, селищний голова Світлана Орел наголосила всім посадовим особам селищної ради на посиленні виконавської дисципліни і відповідальності під час виконання посадових обов’язків.

За підсумками наради старостам та керівникам структурних підрозділів селищної ради дано ряд доручень.

 

Фото без опису