Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в громаді

  • 481

Шановні жителі Драбівської територіальної громади!

 

На виконання розпорядження Драбівського селищного голови від 07.08.2021 №113-р «Про створення постійно діючої комісії з перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів Драбівської територіальної громади» повідомляємо про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, які мають назви відомих російських діячів та подій з метою їх дерусифікації, для відновлення історичної, соціальної справедливості та врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо встановлення нових їх назв по наступних населених пунктах:

1.смт Драбів

-Cуворова;                                       

-Ватутіна.

2.селище Драбове-Барятинське

-Залізничний переїзд «Драбівський радгосп».

                                     

Свої пропозиції по зміні назв вказаних вулиць та залізничного переїзду для узагальнення просимо в письмовому та електронному вигляді надавати до Драбівської селищної ради (адреса: смт Драбів, вул. Центральна, 69) на електронну адресу drabiv19800@ukr.net або залишати на офіційному веб-сайті Драбівської селищної ради.

Термін подання пропозицій до 14.04.2023 року.

Дякуємо за громадську ініціативу та небайдуже ставлення до відновлення історичної справедливості на території Драбівської територіальної громади.

Громадське обговорення – Кафедра інформаційного, господарського та  адміністративного права ФСП КПІ ім. Ігоря Сікорського