Відбулося засідання комісії з питань  перейменування вулиць в Драбівській селищній раді

  • 228

   

З метою забезпечення належної реалізації Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»,   16 березня під керівництвом Зореслава Рудченка відбулося засідання комісії з питань  перейменування вулиць в Драбівській селищній раді.

    Присутні на засіданні члени комісії детально розглянули питання щодо перейменування окремих вулиць та провулків  у селищі Драбів та у дев’яти населених пунктах громади.  

      Протягом місяця загального обговорення жителі громади мали можливість письмово вносити свої  пропозиції  (зауваження) в письмовій/електронній формі. До участі у громадських обговореннях запрошувались зацікавлені особи та усі бажаючі жителі  громади.

          За результатами розгляду поданих пропозицій та обговорення  комісією прийнято рішення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Драбівської територіальної громади та проведення повторного громадського обговорення по одній вулиці.

         Дані назви вулиць будуть подані на погодження до виконавчого комітету  селищної ради.