Продовжуються роботи по благоустрою селища

  • 498

Фото без опису

Драбівська селищна рада повідомляє, що станом на 22.03.2023 на виконання плану заходів з благоустрою території населених пунктів Драбівської селищної територіальної громади виконуються роботи по наведенню санітарного стану на об’єктах благоустрою, а саме видалення порослі, приведення до естетичного стану архітектурних об’єктів благоустрою, кладовищ, парків, прилеглих територій фельдшерсько акушерських пунктів, закладів освіти та культури. На сьогодні активно підключилися до роботи працівники бюджетних установ та населення с. Нехайки, с. Криштопівка, селища Драбове-Барятинське.

Але поряд із свідомим проєвропейським баченням спостерігаємо на сьогодні знову тенденцію, яка супроводжується складуванням будівельних матеріалів цегли, піску, щебеня, гілок, сухої трави, спалювання сміття в невідведених для цього місцях.

Для забезпечення належного благоустрою території громади та виконання Правил благоустрою на 22.03.2023 жителям смт Драбів вручено 7 повідомлень та 2 приписи про усунення виявлених порушень Правил благоустрою території. За не виконання приписів та повідомлень в 10 денний термін до жителів будуть застосовані заходи адміністративного впливу згідно ст. 152 КУпАП:

 накладення штрафу на громадян від двадцяти (340грн.) до вісімдесяти (1360грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850грн.) до ста (1700грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 Інформація про порушників буде висвітлюватись у встановленому законом порядку назагал.

 Кожна оселя та територія поряд, заклад та територія поряд є обличчям нашої громади. Закликаємо до взаємодопомоги, розуміння та неухильного наведення та дотримання чистоти біля своїх обість та територій закладів.

Висловлюємо  свою надію на адекватне реагування на дану інформацію.

Зробимо нашу громаду частиною чистої, європейської, непереможної України.

Фото без опису