Благоустрій громади залежить від кожного з нас

  • 534

                                                                                               Наша громада - ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ ПЕРЕДБАЧЕНА АДМІНІСТРАТИВНА  ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ Візитною карткою кожного населенного пункту завжди є  благоустрій та охайність його території. Зараз повним ходом іде  упорядкування селища та сіл Котелевської ...

Драбівська селищна рада інформує, що станом на 27.03.2023 на виконання плану заходів з благоустрою території населених пунктів Драбівської селищної територіальної громади продовжуються роботи з наведення санітарного стану.

Закликаємо мешканців багатоквартирних будинків 112 та 110 по вул. Гагаріна,  жителів вулиць Володимирська, Незалежності смт Драбів дотримуватися Правил благоустрою, а саме: під приватними будинками, багатоповерховими будинками, узбіччями вулиць та провулків не складувати гілки, будівельні матеріали, сміття.

Попереджаємо, що викидання та складування сміття у місцях, спеціально не пристосованих для цієї мети, тягне за собою відповідальність, встановлену законом ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Драбівська селищна рада звертається до кожного жителя громади зайняти активну громадську позицію та небайдуже ставитися до забезпечення санітарного стану.