Тільки всі разом, ми зможемо зробимо громаду чистою!

  • 594

Фото без опису

Драбівська селищна рада інформує, що станом на 29.03.2023 на виконання плану заходів з благоустрою території населених пунктів Драбівської селищної територіальної громади продовжуються роботи з наведення санітарного стану. На сьогодні проведені заходи з благоустрою в смт Драбів, селах Золотоношка та Бойківщина.

Активну участь у реалізації заходів з благоустрою в селі Золотоношка взяв на себе ТОВ АПК «Степ» - директор, депутат Драбівської селищної ради Олександр Оробченко.

Поряд з бажанням більшості жителів, керівників сільськогосподарських підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності, які проживають та діють на територіях населених пунктів зробити громаду чистою та кращою, спостерігаємо іншу картину, коли деякі мешканці на прибудинковій території багатоквартирних будинків облаштували городи, незаконні будови та загородження для тримання домашніх тварин та підсобного господарства, але мало того, сміття зібране з даних господарств та земельних ділянок наскладали в парку Незалежності, на узбіччі дороги по вулиці Гагаріна смт Драбів.

Майже кожна людина, що має приватне домоволодіння, підсобне господарство, або своїми силами, або за допомогою комунальників вивозить сміття з свого обійстя. Але даний цивілізований спосіб прибирання частині мешканців багатоквартирних будинків, жителів приватних домоволодінь чомусь не йде до душі. Чомусь багато років підряд певна кількість даних громадян складують відходи, сміття в непередбачених для цього місцях та потім скаржаться на сміття, яке самі навезли.

Шановні мешканці смт Драбів, населених пунктів громади, схаменіться!!!

Шановні громадяни зрозумійте, що селищною радою відведено місце для складування сміття в смт Драбів та кожному населеному пункті, яке постійно підтримується в належному стані для розміщення сміття. Також, для забезпечення благоустрою в місцях загального користування радою здійснюються заходи з прибирання та вивезення сміття.

Крім того, Драбівською селищною радою закуплено баки для сміття в кількості 261 штуки, які були передані КП Драбівське ВУЖКГ. Для бажаючих на договірних умовах встановити сміттєві баки, просимо звернутися до комунального підприємства.

Звертаємося до кожного жителя зайняти активну громадську позицію та повідомляти про факти порушення благоустрою на території громади офіцера Драбівської селищної територіальної громади, Драбівську селищну раду.

Дякуємо кожному хто приймає участь у заходах з благоустрою громади. 

Тільки всі разом, ми зможемо зробимо громаду чистою!