Кожна трагічна звістка з фронту все більшим болем відгукується у наших серцях…

  • 415

 Фото без опису

25 березня 2023 року під час виконання бойового завдання від кулі снайпера загинув боєць 7-го окремого батальйону “АРЕЙ” Української Добровольчої Армії – Падалка Олександр Миколайович.

Він стояв до останнього подиху за свою землю, за рідних, за друзів, за побратимів.

 Народився Олександр 24 березня 1977 року на Миколївщині. Був  добрим та надійним другом, вірним сином нашої України. З першого дня збройної агресії росії проти України не вагаючись став на її захист.

         Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Олександра Миколайовича. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Кожен житель Драбівської громади з вдячністю схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Героя-захисника.

 Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної  людини, та нехай добрий, світлий спомин про Олександра  стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Ціна свободи українського народу надзвичайно висока й страшна. Ми маємо пам’ятати про це. Не маємо права забути, що наші діти гинуть за Україну, за кожного з нас. І ми повинні зробити все, що в наших силах і можливостях, щоб країна вистояла в цій тяжкій боротьбі, а Збройні Сили України змогли покарати катів, що прийшли зі зброєю в наш дім. Перемога обов’язково буде за нами.

Україна обов’язково переможе і буде розплата, за кожного, хто загинув, за кожну материнську сльозу, посивіле волосся на батьківських скронях, за кожне звірство, скоєне на українській землі.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу. 

     Вічна слава, пам'ять і шана Герою!