Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 159

 Фото без опису

 

        13 квітня  під головуванням селищного голови Світлани Орел   відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

На початку засідання члени виконавчого комітету вшанували хвилиною мовчання пам'ять про жителів громади, які загинули  захищаючи   незалежність   України.

Фото без опису

         Члени виконавчого комітету розглянули більше двадцяти питань порядку денного. Зокрема, схвалили внесення змін до окремих програм селищної ради, погодили план розвитку комунального некомерційного підприємства «Драбівська багатопрофільна лікарня» на два наступні роки, внесли зміни до  бюджету Драбівської селищної територіальної громади на поточний рік,  заслухали інформацію про підготовку паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період наступного опалювального періоду,   розглянули низку питань, що стосуються   вирішення житлово-комунальних питань, соціального захисту, прийняли відповідні рішення згідно поданих до виконавчого комітету заяв фізичних та юридичних осіб.

Фото без опису

   
Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.