Вітання селищного голови з Великоднем!

  • 336

 

Фото без опису

 

Шановні жителі Драбівщини!

 

   З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть мої найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту!

    У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.                                                                                                      

      Вже другий рік це величне свято ми зустрічаємо під час неймовірних випробувань жорстокою війною, яку віроломно почала проти нашої держави росія. Тож нехай у ці дні Господь оберігає і захищає нашу рідну Україну, наші рідні міста і села, життя кожного українця.  Ми вистоїмо, бо за нашими спинами стоять століття нашої боротьби і головне – незламна воля і прагнення бути вільними.                                               

                    Світ з Україною, а Україна з Богом. І разом ми непереможні!

 

Дорога моя громадо!

     Ці Великодні дні нагадують нам про вічні істини та християнські цінності. Тож нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.

       Будьте здорові та живіть у мирі!

                                                                  Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

 

З повагою

 

Селищний голова                                                  Світлана ОРЕЛ