«Гартуємо дух разом!»

  • 643

 Фото без опису

          20 квітня проведено вишкіл для виховників та ройових Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Гартуємо дух разом!».

          До заходу долучилися близько 60 виховників з ройовими роїв середньої та старшої вікових груп гри «Джура» закладів освіти Черкащини серед них і представники від Драбівської громади – Ярошенко Ніна Петрівна (Нехайківський НВК) з Лукієнко Анастасія (9 клас) та Капля Леся Михайлівна (Білоусівська ЗОШ) з Касян Анжела (10 клас).

          Учасникам вишколу було проведено гутірку з надання домедичної допомоги від представників громадської організації  Поклик Яру.

          Теренові ігри з виховниками та ройовими роїв провів Віталій Козир, начальник відділу молоді та національно-патріотичного виховання Управління гуманітарної політики Черкаської міської ради.

           Представники ГО «Поклик Яру» ознайомили виховників з історією своєї організації, сферами та напрямками роботи, а також запросили до майбутньої співпраці.

          Спільно з  Юлією Мавренкова та Мариною Лазаренко виховникам вдалося відпрацювати елементи впоряду.

      Погода не стала ні для кого перешкодою! Захід відбувся в дружній, теплій атмосфері! Учасники вишколу повернулись до своїх громад ділитися досвідом зі своїми джурами!

      Тримаємо стрій! Віримо та наближаємо нашу Перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису