У Драбівській громаді пройшов День благоустрою

  • 730

 

Фото без опису

 

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів», відповідно до Плану заходів з благоустрою населених пунктів Драбівської селищної територіальної громади, 19 квітня 2023 року у громаді був проведений День благоустрою.

До заходу долучилися працівники старостатів, закладів освіти, культури, охорони здоров’я, комунальних підприємств, виконавчого апарату селищної ради та депутатський корпус селищної ради, небайдужі мешканці громади.

У ході прибирання зони загального користування – дитячі майданчики, парки, сквери, кладовища, території біля пам’ятних знаків було очищено від листя, сухих гілок, сміття, порослі та кущів, проведено побілку дерев, бордюрів, здійснено висадку зелених насаджень.

День благоустрою - це нагода для кожного продемонструвати громадянську позицію, небайдужість до стану навколишнього середовища, зрештою, повагу та любов до рідного краю.

Висловлюємо щиру подяку всім і кожному, хто долучився роботою, технікою до організації благоустрою в нашій громаді, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання населених пунктів.

Звертаємось до жителів та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти й охайності, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу! Спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.