СТАРТУВАВ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "ТАЛАНТИ РІДНОЇ ЗЕМЛІ"

  • 231

 

Фото без опису

 

22 квітня, ми розпочали вже традиційний Фестиваль-конкурс народної самодіяльної творчості "Таланти рідної землі". Цього року Фестиваль-конкурс талановитих, творчих виконавців проходить з метою підтримки наших земляків, які захищають рідну країну. Кошти, вилучені за час проведення концертів будуть передані на потреби ЗСУ.

Вдало розпочали Фестиваль-конкурс виступи аматорів Білоусівського СБК №1 та Білоусівського СБК №2 (на базі Білоусівського СБК №2). За кілька годин концертної програми глядачі отримали безліч позитивних вражень та емоцій. Музичний репертуар включав у себе різні пісні - від народних до сучасних. Добре себе показали сольні виконавці та читці, які майстерно та вдало передали суть виконаних творів. Виступи дитячих колективів запам'яталися своєю безпосередністю та не залишили байдужим нікого з присутніх.

Щиро вдячні працівникам клубних закладів за організацію заходу та величезну кількість залучених артистів-аматорів. Всім міцного здоров’я, невичерпного творчого натхнення та, найголовніше, мирного неба нашій країні!

Наступна зустріч з аматорами народного мистецтва відбудеться 29 квітня (орієнтовний час 14.00) у Левченківському СБК Драбівської селищної ради. Запрошуємо всіх бажаючих.