ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу

  • 340

УВАГА! ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД | Миколаївська  сільська рада

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого апарату Драбівської селищної ради

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» Драбівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого апарату селищної ради.

Кваліфікаційні вимоги: освіта повна вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, знання діючого законодавства України професійного спрямування, володіння державною мовою, упевнений користувач ПК, знання актів законодавства та нормативних документів органів державного управління, що регулюють діяльність сфери, служби в органах місцевого самоврядування, володіння навиками підготовки ділових документів.

 Необхідні документи для участі у конкурсі:

- заява про участь у конкурсі;

- особова картка (форма П-2 ДС);

- дві фотокартки розміром 3x4;

- копія документа про освіту;

- копія паспорта та реєстраційний номер облікової картки платника податку;

- копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

         Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про конкурс (до 16.00 год. 26 травня 2023 року) за адресою:  вул.  Центральна, 69, (каб.214) смт Драбів, Золотоніський район Черкаська область.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці та з інших питань надається секретарем комісії за телефоном  30 5 84.

З Порядком проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування Драбівської селищної ради та переліком питань на знання законодавства  можна ознайомитися тут

                                                                                                       Виконавчий комітет Драбівської селищної ради