Покладанням квітів вшанували пам'ять земляків

  • 592

Фото без опису

9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Другий рік цей день Україна відзначає в умовах повномасштабної війни росії проти України. Нам знову довелося взяти до рук зброю та боронити  свою свободу та рідну землю. Вислів «ніколи знову» росія своїми злочинами  стерла й  розбомбила сотнями ракет. Подвиг наших дідів, за який український народ та Європа будуть вдячні до кінця життя – росія обезцінила та забула. 

Пам’ять про Другу світову війну непідвладна ні часу, ні обставинам. Через горнила пройшли 62 країни із 73-х країн світу. Народ України – один  із тих, хто поніс неймовірно великі втрати.

Ця дата – пам’ять та вічна скорбота за втраченими мільйонами людей. Це свято сильних духом, котрі у дуже непростий час змогли піднятися на боротьбу та здолати нацизм, тим самим подарувавши нащадкам майбутнє.

З нагоди цього дня без урочистостей відбулося покладання квітів  до обеліску загиблих земляків та пам’ятного знаку Борцям за Незалежність України за участю керівництва селищної ради на чолі з селищним головою Світланою Орел, представників ветеранської організації селища, громадськості.

Фото без опису

Хвилиною мовчання було вшановано пам`ять загиблих як в роки Другої світової війни, так і тих, хто боронили рідну землю в наш час.

Вічна шана всім, хто протистояв нацизму! Вічна пам'ять та вдячність усім загиблим під час Другої світової війни!