Контроль за наданням соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги – запорука якісної та вчасної допомоги отримувачам соціальних послуг

  • 111

 Фото без опису

 

9 травня 2023 року працівниками КЗ «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради з метою контролю за якістю надання соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги жителям Драбівської територіальної громади здійснено виїзну перевірку надання послуг у               смт Драбів.

Соціальним робітником Шлапак Тамарою Григорівною обслуговується    12 жителів селища.

На час перевірки працівниця знаходилася на робочому місці. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Соціальний робітник забезпечує обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачує комунальні послуги, забезпечує занесення води, надає допомогу в оформленні субсидій на квартирну плату і комунальні послуги та надає інші послуги, передбачені індивідуальним планом. 

Працівник відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно,     з повагою ставляться до підопічних, морально підтримує, завжди знаходить спільну мову з ними, допомагає поратися по господарству.

Скарг та зауважень щодо роботи соціального робітника не було.

Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальними робітниками, всебічну підтримку та розуміння проблем осіб похилого віку.

Фото без опису

Фото без опису