Відбулось засідання виконавчого комітету

  • 303

 

Фото без опису

 

Сьогодні, 11 травня 2023 року,  відбулось чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

На початку засідання члени виконавчого комітету вшанували хвилиною мовчання пам'ять про жителів громади, які загинули  захищаючи   незалежність   України.

Фото без опису

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули та затвердили низку рішень з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, заслухали головного спеціаліста відділу освіти селищної ради Юрія Петренка про підготовку закладів освіти громади до нового навчального року.

Начальник Центру надання адміністративних послуг селищної ради Світлана Шемігон проінформувала про стан надання адміністративних послуг мешканцям громади та про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Питання сфери соціального захисту жителів громади та неповнолітніх представили на засіданні Тетяна Перепелиця, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради, та Леся Гайдай, начальний служби у справах дітей селищної ради.

В рамках засідання ухвалено низку рішень, що стосувались  вирішення житлово-комунальних питань громади.

Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.

 

Фото без опису

Фото без опису