Продовжуються роботи по забезпеченню вуличного освітлення

  • 335

Фото без опису

Драбівською селищною радою продовжуються роботи по забезпеченню якісного зовнішнього освітлення вулиць, тротуарів, зручності в пересуванні по вулицям населених пунктів громади  її мешканців у вечірній та нічний час.    

11.05.2023 згідно планових робіт та повідомлень жителів проводиться ремонт повітряних ліній та заміна ламп вуличного освітлення на енергозберігаючі в смт Драбів.

Виконавчий комітет селищної ради звертається до жителів населених пунктів громади не здійснювати висадку дерев під повітряними лініями електропередач вуличного освітлення, які в подальшому шкодять кабелям, ускладнюють роботи по відновленню освітлення та призводять до частих несправностей.

Повідомляємо, що відділ комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату селищної ради приймає повідомлення про несправність вуличного освітлення на території Драбівської селищної територіальної громади за номером телефону (047 38) 30-5-84, або на електронну адресу drabiv_km@ukr.net.

      Повідомлення приймаються з понеділка по п’ятницю з 9.00 год. до 15.00 год. 

      Заявник має надати наступну інформацію:

  1. Власне прізвище, ім’я, по батькові.
  2. Контактний номер телефону.
  3. Координати несправного об’єкту  (назва населеного пункту, вулиці та номер будинку, номер трансформаторної підстанції та електроопори на якій є непрацюючий освітлювальний пристрій, або інша прив’язка.

      Надання повної інформації сприятиме швидшому відновленню роботи вуличного освітлення.