Драбівська дитяча бібліотека запрошує переглянути книжково – ілюстративну виставку «Серце матері – невичерпне джерело чудес»

  • 157

Фото без опису

Драбівська дитяча бібліотека запрошує переглянути книжково – ілюстративну виставку                                           «Серце матері – невичерпне джерело чудес»

Можна у світі чимало зробити:

                                                                                                                                                                                                          Перетворити зиму на літо,

Можна моря й океани здолати,

Гору найвищу штурмом узяти,

     Можна пройти крізь пустелі та хащі..

                                                                 Тільки без мами не можна нізащо,

                                                                 Бо найдорожче стоїть за словами:

                                                            В світі усе починається з мами!

 

У травні, коли природа одягає землю килимом з трав і квітів ми висловлюємо подяку матерям. З незапам’ятних  часів в Україні існувала традиція шанувати матір, як хранительку родини, домівки. В Україні встановлено офіційне свято- День Матері, яке святкують щорічно у другу неділю травня.

 День Матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити тебе незважаючи ні на що. І хоч куди б доля нас не закинула, в пам’яті жевріє материнська домівка, материнський поріг, материнські руки, материнська душа, яка завжди як ніхто зрозуміє, допоможе та втішить.

12 травня напередодні свята в дитячій бібліотеці оформлено  книжково – ілюстративну виставку «Серце матері – невичерпне джерело чудес» . Представлена  література закликає наших читачів любити та шанувати своїх матерів. Адже для кожного з нас саме образ мами є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим! А наша любов до неї – безмежна та вічна!