15 травня - Міжнародний день сім'ї

  • 188

15 травня – Міжнародний день сім'ї | НМЦ практичної психології і соціальної  роботи

Шановні жителі Драбівської громади!

 

Сьогодні, 15 травня, ми відзначаємо Міжнародний день сім’ї.

Для кожного з нас родина – це найближчі й найдорожчі люди. Водночас це основа народу і майбутнього держави, нашої громади. Саме в родині дитина вперше пізнає, що таке любов і ніжність, душевне тепло і турбота, що таке добро. Саме тут плекаються і розвиваються духовні національні цінності, зберігаються споконвічні традиції, звичаї дідів-прадідів.

На жаль, розпочата росією війна роз'єднала чимало сімей. Більшість людей вимушені були розлучитися з найріднішими, покидаючи свої домівки в пошуках більш безпечних місць проживання, або проводжаючи їх на захист України.

Пам'ятаймо, що кожний новий день наближає нас до ПЕРЕМОГИ! Віримо в нашу перемогу і в те, що скоро всі родини матимуть можливість обійняти один одного та жити сімейними цінностями!  Цінностями, які ніколи не здолає московський ворог. Бо Українська родина – це основа Української Нації.

Від щирого серця бажаю кожній родині добра і спокою, миру і розуміння, здоров'я і благополуччя, душевного багатства і злагоди. Всім бабусям і дідусям, мамам і татам, дітям і онукам – доброго ставлення один до одного, любові й теплоти сімейного вогнища. Нехай буде радісним, щасливим ваше життя, нехай завжди поруч будуть близькі люди та у кожній домівці лунає дитячий сміх!

 

 

З повагою і теплими побажаннями,

 

Селищний голова                                                        Світлана ОРЕЛ