У Міжнародний день сім’ї підтримали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

  • 234

 Фото без опису

        15 травня в Україні та світі відзначають Міжнародний день сім’ї – свято, яке символізує родинне тепло, затишок, любов, повагу і прихильність рідних людей.

        Родина є найціннішим подарунком долі, адже саме вона є для кожного з нас опорою, надійною фортецею, де ми завжди зможемо знайти душевний спокій, підтримку і розуміння.

       Материнство, батьківство, дитинство – цінності, навколо яких обертається життя.

       Для людини немає нічого важливішого за сім’ю. Саме в родинному колі ми формуємося як особистості, тут нам прищеплюють любов до ближнього і рідної землі. У сім’ї ми збагачуємося скарбами попередніх поколінь, переймаємо цей безцінний духовний спадок, щоб передати своїм дітям.

        У теперішній час сім’я не лише не втратила сакрального значення, а і набула ще більшої цінності, особливо ті сім’ї, які відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

     З нагоди  Міжнародного дня сім’ї, з метою підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають у сімейних формах виховання,  популяризації  сімейних форм виховання, у громаді  надано одноразову грошову допомогу 13 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу.