Соціальні послуги догляду вдома та натуральної допомоги – важливі складові соціальної підтримки громадян похилого віку

  • 348

Новини Київщини – Сторінка 74 – Обухівська міська рада

 

Відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради активно працює у напрямку покращення якості допомоги та підтримки осіб похилого віку та людей з інвалідністю.

Соціальними робітниками та працівниками відділення постійно проводиться робота по виявленню одиноких непрацездатних осіб.

16 травня працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради здійснено виїзд в с.Бойківщина, де проведено визначення та оцінку індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги. Відповідний пакет документів подано до відділу соціального захисту та охорони здоров’я Драбівської селищної ради для прийняття рішення про надання соціальних  послуг.

Також з метою контролю за якістю надання соціальних послуг догляду вдома  та натуральної допомоги жителям Драбівської територіальної громади  здійснено  перевірку надання соціальних послуг соціальним робітником села Бойківщина  Оксаною   Логвиненко.

На час перевірки соціальний робітник Оксана Миколаївна  була на робочому місці, виконувала свої функціональні обов’язки згідно з графіком відвідувань. Нарікань та недоліків не виявлено, соціальний робітник належно та відповідально виконує свої посадові обов’язки. Про що свідчать задоволені відгуки підопічних.

Фото без опису

Соціальний робітник забезпечує обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачує комунальні послуги, забезпечує занесення води, надають допомогу в оформленні субсидій на квартирну плату і комунальні послуги  та надає інші послуги, передбачені індивідуальним планом та договором.

   Фото без опису Фото без опису

Працівник відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно, з повагою ставиться до підопічних, морально підтримує, завжди знаходить спільну мову з ними, допомагає поратися по господарству.

 Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальним робітником.