Проєкт «Попередження ґендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини»

  • 298

 

Фото без опису

                                                                                          

У рамках реалізації проєкту «Попередження ґендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини» за підтримки донорської організації «Хліб для світу» тренерка Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна» Потапенко О.М. 19 травня для батьківської спільноти у комунальній установі «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» провела тренінг «Протидія  та реагування на випадки насильства над дітьми в  умовах дистанційного навчання в період війни». Захід викликав неабиякий інтерес, бо в умовах сьогодення рівень стресу серед дорослих значно підвищився і може негативно вплинути на стосунки між батьками та їх дітьми.

Тренер аргументовано і кваліфіковано роз’яснила правове підґрунтя наслідків застосування насильства в сімї.  А під час практичного блоку опрацювання проблеми присутні змогли обговорити запропоновані ситуації та разом створили моделі розв’язання їх.

У доброзичливій, теплій атмосфері дорослі змогли поділитися своїми думками, переживаннями та особистим досвідом  виходу із складних ситуацій у спілкуванні з членами родини.