Відбулось засідання позачергової сесії Драбівської селищної ради

  • 210

 Фото без опису

 

Сьогодні, 23 травня, відбулось засідання позачергової сесії Драбівської селищної ради. У сесійній залі зареєструвалось 20 депутатів. На порядку денному було всього три питання.                                                                                                             

За словами голови Драбівської селищної ради Світлани Орел, зібрання на позачергову сесію зумовлено необхідністю оперативно ухвалити невідкладні управлінські рішення на вимогу часу.                                                                    

Насамперед присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність.                                    

Фото без опису

Приступивши до порядку денного, депутати проголосували за  внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки.                                                                  

 Депутати  ухвалили деякі зміни до бюджету Драбівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Також прийняли рішення із земельного питання, яке потребувало невідкладного розгляду.                                                       

Засідання позачергової сесії тривало відносно недовго, оскільки депутати швидко проголосували всі питання порядку денного одноголосно. А відтак під гімн України, позачергова сесія Драбівської селищної ради урочисто була закрита.

Фото без опису