Контроль за наданням соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги – запорука якісної та вчасної допомоги отримувачам соціальних послуг

  • 162

 Пенсіонери можуть додатково отримати соцдопомогу по догляду

 

З метою контролю за якістю надання соціальних послуг догляду вдома  та натуральної допомоги жителям Драбівської територіальної громади, 23 травня 2023 року завідувачем відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради Іриною Мірошник та соціальним працівником Наталією Легошею здійснено виїзну перевірку надання послуг у селі Олімпіадівка.

Соціальним робітником села Олімпіадівка Плічко Маргаритою Миколаївною обслуговується 6 жителів.

На час перевірки соціальний робітник знаходилась на робочому місці. Послуги особам похилого віку надавалися в повному обсязі за Державними стандартами згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Соціальний робітник забезпечує обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачує комунальні послуги, забезпечуєь занесення води, допомагає в оформленні субсидій та надає інші послуги, передбачені індивідуальними планами та додатковими угодами до укладених договорів.

Маргарита Миколаївна відповідально, уважно, дбайливо з повагою ставиться до підопічних, морально підтримує, завжди знаходить спільну мову з ними, допомагає поратися по господарству.

Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальним робітником.