Відкрито аптечний пункт у селі Нехайки

  • 181

 

Фото без опису

 

           Драбівська селищна рада продовжує  співпрацю із  дирекцією  Черкаського  обласного  комунального підприємства  «Фармація» - сьогодні  в громаді відкрили ще один аптечний  пункт.

         Аптечний пункт відкрито  у приміщенні   амбулаторії загальної практики – сімейної медицини села Нехайки, що входить до складу КНП «Драбівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Драбівської селищної ради.

        На  символічну церемонію відкриття аптечного пункту  завітали селищний голова  Світлана ОРЕЛ,   заступник генерального директора ЧОКП «Фармація» Микола МОТРЕНКО, директор  КНП «Драбівський ЦПМСД» Олександр БАЛАГУРЧИК  та  перші відвідувачі  аптечного пункту - місцеві жителі.

         Звертаючись до присутніх, селищний голова Світлана ОРЕЛ зазначила, що забезпечення  саме сільського  населення громади доступними фармацевтичними  послугами  є одним із  пріоритетних напрямків у роботі селищної ради. З початку року в громаді відкрито вже третій аптечний пункт.

         Від сьогодні для жителів Нехайок та  навколишніх сіл необхідні ліки стануть більш доступніші і за ними не потрібно буде їхати до Драбова.   У аптечному пункті  представлений широкий вибір противірусних, гіпотензивних, сердечних  та інших лікарських  препаратів,  тут можна  придбати медикаменти, призначені за рецептом сімейного лікаря, в тому числі  за програмою «Доступні ліки».   Окрім ліків, в аптечному пункті  є у наявності засоби гігієни, предмети догляду за хворими, косметика. 

       Очільниця громади висловила подяку  ЧОКП «Фармація» за плідну співпрацю та вагомий внесок у справу забезпечення населення громади якісними і доступними лікарськими засобами.