Підготовки закладів освіти до роботи в новому навчальному році на контролі в селищній раді

  • 94

Фото без опису

26.05.2023 року відбулася нарада керівників закладів освіти  Драбівської громади. Розглянуто питання організованого завершення 2022-2023 навчального року та підготовки до роботи в новому навчальному році, методичні рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти  в умовах воєнного стану в Україні.

В роботі наради прийняла участь селищний голова Світлана ОРЕЛ, яка наголосила, що селищна рада прикладає і прикладе максимум зусиль для підготовки мережі закладів освіти до роботи в новому навчальному році. «Бачення і розуміння складності проблем є, шляхи вирішення оперативно узгоджуються», наголосила Світлана Іванівна.

Користуючись нагодою чергової зустрічі з освітянами громади особисто передала набори медичних засобів для Левченківського НВК та Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Золотоношка Драбівської селищної ради. Заклади загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Митлашівка та с.Михайлівка і  Заклади загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Білоусівка, с.Драбове-Барятинське та с.Перервинці Драбівської селищної ради отримали Wi-Fi роутери для найпростіших укриттів, отриманих за сприяння Черкаської обласної військової адміністрації та благодійних організацій.