Відбувся відкритий турнір з дзюдо на призи Драбівської селищної ради

  • 788

 

Фото без опису

 

Дзюдо – це не просто боротьба, це філософія, згідно з якою боєць повинен бути наполегливим, мужнім, скромним і при цьому поважати інших людей. У дзюдо цінуються найкращі якості людини: ввічливість, сміливість, щирість, рішучість, спостережливість і почуття міри.

30 травня у спортивному комплексі Центру культури і дозвілля Драбівської селищної ради пройшов відкритий турнір з дзюдо на призи Драбівської селищної ради серед юнаків і дівчат 2007-2008, 2009-2010 років народження в підтримку Збройних Сил України.

За звання кращих із кращих боролися команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл: ДЮСШ «Словяни» смт Драбів, КДЮСШ «Вікторія» м. Черкаси, ДЮСШ смт Чорнобай, ДЮСШ мКорсунь-Шевченківський, команда с. Сагунівка, ДЮСШ Яготин, Ск «Івазар» м. Канів, ДЮСШ м. Лохвиця.

Привітала учасників турніру Драбівський селищний голова Світлана ОРЕЛ «Ми  з вами працюємо заради спільної мети –  підвищення ролі здорового способу життя наших дітей та молоді, популяризації культури здоров’я, а також уміння перемагати! Кожен може стати кращим, сильнішим! Варто лише розпочати із себе! Варто лише обрати спорт! Тож, бажаю всім спортсменам міцного здоров'я, великої удачі, наполегливості, наснаги, успіху та перемоги!».

Перед початком турніру згадали про тих, хто своїми сильними плечима затулив нас від смерті. Тих героїв, які мужньо боронили нашу землю, нашу домівку, нас з вами до останнього подиху. Вшанували пам’ять про загиблих героїв хвилиною мовчання.

Упродовж турніру боротьба була чесна, конкуренція жорстка. Переможці та призери отримали заслужені нагороди: медалі, грамоти та кубки.

Бажаємо нових спортивних досягнень та блискучих перемог!