Вітання селищного голови зі святом Останнього дзвоника

  • 185

 Від  імені Драбівської селищної  ради та її виконавчого комітету  щиро   вітаю всіх вас – учнів, випускників, вчителів, батьків зі святом  Останнього дзвоника!

Ось і завершується складний 2022-2023 навчальний рік:   війна, яка чорним вихором увірвалася у наші рідні домівки, дистанційне навчання, домашні завдання з ліхтариком, звуки сирен…

Проте, незважаючи  на виклики сьогодення,  учні, вчителі та батьки  гідно пройшли через ці випробування та успішно закінчили навчальний рік,  продемонстрували всьому світу, що українці – сильна та освічена нація, яка ніколи не стане на коліна перед російськими окупантами.

Ми всі зрозуміли, що найцінніше — у простих речах: у мирному небі над головою, у спокійному сні, у купі невиконаних домашніх завдань, у живому спілкуванні з однолітками.

Для 206 випускників нашої громади сьогодні пролунає останній дзвоник. Вже наступного навчального року ви підкорюватимете  нові вершини знань у вищих навчальних та  професійних закладах. Вірю, що вступите ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна.

Завжди пам’ятайте: ваші батьки, наставники, рідна громада покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вчителям та рідним.

         Бажаю вам амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу Україну.  Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

                                        Глибоко вдячний педагогам і батькам!

Завдяки вам навчальний процес не зупинився у таких важких умовах війни, адже ви вкладаєте у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомагали 42 учням, які знайшли прихисток у нашій громаді,  адаптуватись у нових умовах та здобути найцінніше – знання!

Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація!

                             Тож щиро вітаю всіх учасників освітнього процесу із святом Останнього дзвоника!

Бажаю всім міцного здоров’я, добра, любові, мирного неба та незламної віри у Перемогу!

Все буде Україна!