До уваги жителів громади - результати обговорень щодо перейменування вулиць

  • 182

Фото без опису

Шановні жителі Драбівської селищної територіальної громади!

 

           На виконання розпорядження Драбівського селищного голови від 07.08.2021 № 113-р «Про створення постійно діючої комісії з перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів Драбівської територіальної громади»  повідомляємо про результати обговорень щодо перейменування вулиць, які мають назви відомих російських діячів та подій з метою їх дерусифікації, відновлення історичної, соціальної справедливості. Врахувавши думку жителів  смт Драбів та селища Драбове – Барятинське комісією з перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів Драбівської територіальної громади, рекомендовано:

- в смт Драбів перейменувати вулицю Суворова на вулицю Світанкову;

- в селищі Драбове-Барятинське вулицю Гагаріна перейменувати на вулицю Незалежності, вулицю Нахімова перейменувати на вулицю Адмірала Білінського, вулицю Комарова перейменувати на вулицю В. Івасюка.

Дякуємо жителям населених пунктів за громадську ініціативу та небайдуже ставлення до відновлення історичної справедливості на території Драбівської селищної територіальної громади.