Вітання селищного голови з Днем фермера

  • 99

Фото без опису

Шановні фермери Драбівської громади!

 

         Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера!

Розвиток ваших селянських господарств – це розвиток нашої Драбівської громади, адже ви забезпечуєте робочі місця для місцевих жителів, постійно долучаєтесь до розбудови, облаштування та благоустрою населених пунктів, підтримуєте розвиток освітніх та медичних закладів. Ваша праця – це  дуже кропітка щоденна робота, яка вимагає глибоких професійних знань та постійного самовдосконалення.

Сьогодні на території громади діє майже 40 фермерських господарств, які не лише здатні створювати конкурентне середовище великим сільськогосподарським підприємствам, але й забезпечують зайнятість сільського населення та сприяють наповненню місцевого бюджету.

Фермери Драбівщини, як і всі аграрії, активно долучилися до підтримки Збройних сил України, надають благодійну допомогу тимчасово переміщеним людям. Від вашої успішної праці залежить продовольча безпека України.

Тож висловлюю глибоку вдячність кожному із вас за співпрацю, за вашу соціальну відповідальність та допомогу у розбудові рідного краю. Бажаю фермерським господарствам нашої громади ефективного розвитку, покращення матеріально-технічної бази, сприятливих погодних умов, кваліфікованих кадрів та надійних державних гарантій захисту ваших прав у  реаліях сьогодення.

Дякую усім фермерам Драбівської громади за наполегливу працю! Бажаю Вам  втілення у життя найсміливіших сподівань, задумів та планів!    А головне – миру і Перемоги. Будемо із хлібом – будемо у безпеці!  Нехай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і благополуччям!

         Погожої вам днини та щедрих ужинків!

 

З повагою

 

Селищний голова                                                               Світлана ОРЕЛ