Вітання селищного голови з Днем державної служби України

  • 119

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани державної служби!

          Щиро вітаю вас  із професійним святом!

        Висловлюю найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які сьогодні в складних умовах з повною віддачею працюють на благо жителів нашої громади. 

        Всі добре знають, що працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави – відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, благополуччя людей, їх відношення до влади.

        Упевнена, що запорукою успішного виконання поставлених завдань будуть ваші професіоналізм, старанність, завзяття та практичний досвід, які й надалі будуть слугувати людям.

        Намагайтеся попри все не здавати впевнених позицій, завжди нести свою службу успішно і гордо. Нехай з такими людьми, як ви держава стає міцніше, нехай завжди у вас буде сила та мудрість для праці та прийняття важливих рішень. 

       Вірю, що ви обов’язково впораєтеся з усіма професійними та особистими викликами і зробите ще багато корисних та потрібних справ для розвитку і процвітання України. 

       З особливим теплом хочеться подякувати за сумлінну та наполегливу працю ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

        Від душі бажаю всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, міцного здоров’я та мирного неба над головою!

З повагою

Селищний голова                                                                 Світлана ОРЕЛ