Відмінник предмета «Захист України» отримав обласну почесну відзнаку

  • 170

 Фото без опису

     Сьогодні, 28 червня, з нагоди Дня Конституції України на площі біля пам'ятного знаку «Борцям за волю України» у місті Черкаси  відбулося урочисте вручення обласної почесної відзнаки «Відмінник Захисту України» кращим випускникам закладів загальної середньої освіти. Ці діти – нове покоління українців. Вони на власні очі бачать приклади справжнього героїзму, мужності та гідності, які щодня проявляють наші воїни, борючись із окупантами за нашу державу.

Ми пишаємося тим, що сьогодні обласну почесну відзнаку „Відмінник Захисту України" отримав випускник 11 класу закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені І.Н.Степаненка с. Нехайки ЯЦЕНКО Антон.

Своїми знаннями та вміннями він довів готовність з честю стати на захист України заради її незалежності та свободи і мріє цьогоріч вступити до військового навчального закладу.

Щиро вітаємо нашого патріота з високою нагородою та прагнемо, щоб у освітніх закладах територіальної громади предмет «Захист України»  був не лише складовою освітньої програми, а насамперед – непідробним уроком мужності, патріотизму, які виявляють сьогодні батьки, старші брати, друзі, земляки наших школярів у боротьбі з російським окупантом-терористом.