Відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм

  • 435

Фото без опису

Тяжка у вічності хода...

Найкращі з кращих падають від куль,

грудьми своїми землю прикривають.

Сумним набатом в селах і містах

звучать слова  Герої не вмирають!

 

Кожна звістка про загибель наших земляків-воїнів - це пекучий біль, роз'ятрені душі й всепоглинаюча ненависть до ворогів, які прийшли на українську землю, щоб сіяти смерть і руїну.

Драбівська громада втратила ще одного свого сина-Героя! Сьогодні на щиті повернувся додому житель села Нехайки Кива Олександр Васильович 1982 року народження. 

Жителі Драбівської громади живим коридором, стоячи на колінах, зустріли свого Героя та провели його в останню дорогу.

Олександру назавжди залишилось 40 років .

Він прожив коротке, але гідне життя і віддав його заради нас, заради миру, заради рідної державита мирного майбутнього дітей.

На жаль, війна забирає від нас цвіт нації – молодих, мужніх, відданих Україні патріотів. Але Герої української землі не вмирають і світла пам’ять про них буде жити вічно в широких пшеничних полях, синьому небі, в бистрих водах наших річок.  

Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним Героя, який віддав своє життя за Україну. Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати їхній біль та страждання...

Олександр КИВА нині серед Війська Господнього, охороняє рідних та Україну з Небес. Вічна пам'ять його душі!  Вічна слава його подвигу в ім'я Батьківщини!

Слава Україні!

Героям слава!